Onze werkwijze

Op zoek naar een explosieveilige stofzuiger voor ATEX zones?

Dan bent u bij ATEXstofzuiger.nl aan het juiste adres! Door een paar eenvoudige vragen over uw wensen en situatie te beantwoorden zet u ons aan het werk. Op basis van uw input sturen wij u de best passende en meest scherpe aanbieding voor de industriële stofzuiger die u zoekt. Hieronder leggen wij kort het proces uit dat er voor zorgt dat u op korte termijn kunt kiezen uit de voor u meest aantrekkelijke ATEX stofzuiger.

Stap 1: uw situatie en wensen

Vul het inventarisatieformulier in waarin wij u een paar korte vragen stellen. We staan hierbij stil bij wat u wenst op te zuigen (droog? nat? combinatie?), in welke ATEX-zone de stofzuiger gebruikt dient te worden en of u behoefte heeft aan accessoires. Om u een scherpe aanbieding te kunnen doen voor een explosievrije stofzuiger vragen wij tot slot enkele persoonsgevens.

Stap 2: Wij zoeken de best passende ATEX stofzuiger voor je uit

Wij matchen de door jou opgegeven informatie met alle explosievrije stofzuigers uit ons assortiment industriële stofzuigers. Mochten we nog vragen hebben dan laten we een van onze productspecialisten contact met je opnemen zodat we er zeker van zijn dat ons voorstel 100% bij uw wensen past.

Stap 3: Ontvang de beste deal voor een explosieveilige stofzuiger

Zodra uw wensen zijn gematcht met ons aanbod sturen wij (of anders direct via onze leveranciers) u een scherpe offerte voor een explosieveilige stofzuiger. U neemt de tijd om onze aanbieding(en) te evalueren en maakt een keuze op basis van de voor u belangrijkste aspecten.

Stap 4: Kies en bevestig de keuze

Na bestudering van de door ons toegezonden prijsopgave weet u het zeker. U kiest voor een door ons voorgestelde oplossing voor uw reinigingsvraagstuk in een explosiegevaarlijke situatie. Op basis van uw bevestiging gaan wij onmiddellijk aan de slag met uw ATEX stofzuiger en zorgen voor een soepel uitlevering aan u. Wij houden u uitvoerig op de hoogte van de voortgang van het proces.

ATEX producten – bestel en betaal eenvoudig online

Kortom; u vindt bij ATEXstofzuiger.nl altijd zeer eenvoudig de best passende stofzuiger voor ATEX-zone 0, 1, 2, 20, 21 of 22. Maar wist u dat u voor al uw overige explosieveilige producten ook bij ons terecht kunt? EXshop.nl is de specialist voor alle ATEX-producten die u wenst. Naast industriele stofzuigers vindt u bij EXshop.nl ATEX smartphones, explosievrije camera’s, meetinstrumenten en EX tablets voor alle gewenste ATEX-zones.