Over ons

Vraag heel eenvoudig en snel meerdere scherpe offertes voor een industriële stofzuiger aan die toegepast mogen worden in explosiegevaarlijke omstandigheden.

ATEXstofzuiger.nl is de specialist op het gebied van ATEX stofzuigers ofwel explosieveilige stofzuigers. Explosievrije stofzuigers zijn industriële stofzuigers die toegepast mogen worden in omstandigheden met explosiegevaar, denk hierbij aan gasbedrijven, houtverwerkingsindustrie en farmaceutische industrie.

ATEX stofzuigers; steeds vaker toegepast

Deze specifieke offertewebsite voor ATEX stofzuigers is ‘het zusje’ van EXshop.nl – de online specialist en groothandel in ATEX explosieveilige producten voor elke zone. Ontstaan uit de groeiende vraag die wij waarnemen naar veiligere oplossingen voor afzuigoplossingen. Een industriële stofzuiger levert al jarenlang oplossingen voor vrijwel ieder stofprobleem. Met de stijgende aandacht voor veiligheid neemt ook de aandacht voor EX stofzuigers toe.

Ontzorging: in 2 minuten de scherpste aanbieding

Met ATEXstofzuiger.nl willen wij u ontzorgen. Natuurlijk kunnen wij u ook te woord staan voor vragen en advies, maar in de basis vraagt u via onze website in 2 minuten eenvoudig de scherpste prijzen aan van de bekendste merken industriële zuigers voor explosiegevaarlijke omgevingen. Wij putten hierbij uit ons grote netwerk van leveranciers en kunnen door onze lage kosten structuur gegarandeerd scherp offreren.

Contact of persoonlijk advies nodig over ATEX stofzuigers?

Wenst u contact met één van onze productexperts of heeft u andere vragen over onze producten of diensten? In dat geval verzoeken wij u ons een email te sturen of ons te bellen op telefoonnummer 0345-786088.